• Air Cargo RFS
  • Garantált Biztonság
  • Precíz, minőségi szolgáltatás.
  • Nemzetközi Fuvarozás

Egy emberközpontú fuvarozó

„A cégvezetésnél jobban érdekel a szakmának az a része, ami az emberrel kapcsolatos. Életem egy szakaszában magam is gépjárművezető voltam, ennek megfelelően él bennem egyfajta nosztalgia és szolidaritás a mozgóállománnyal szemben. 1992-ben, amikor a céget alapítottam, kimondottan azért társultam a Prévost France-szal, mert ők voltak akkor a legsofőrbarátabb cég odakint.” (Szabó György, ügyvezető igazgató)


Tisztában vagyunk azzal, hogy minden munkatársunk hatalmas értékkel, és egyben hatalmas felelősséggel közlekedik. A teljes cég jövője folyamatosan az ő kezükben van, így természetes, hogy a mai napig ők állnak a cégvezetés fókuszában. Nyitott, őszinte a kapcsolat a munkatársak és a vezetők között, támogatjuk őket mindenben, amire szükségük van ahhoz, hogy a munkájukat tökéletesen végezhessék.

A repülőgépekhez hasonlóan a mi járműveink is percre pontos menetrend szerint, előre megtervezett útvonalon haladnak, a cég „légi irányítóinak” megfelelő diszpécserek pedig a nap 24 órájának minden percében követik a feladat végrehajtását. Ha a tranzitidőket nem tartják be, az egész rendszer borul. Ez óriási fegyelmezettséget követel a járművezetőktől. A Prévost Hungária Kft.-nél azonban nem csak követelnek – sőt! Aki megállja a helyét, a következő lehetőségek várják:

  • havi nettó 1500 eurós fizetés (de a 2000 sem ritka);
  • több mint 150 Renault T-Range 480 DXI vontató;
  • a legkorszerűbb, robotváltós, mindenféle vezetési asszisztenciával ellátott, másfél éves átlagéletkorú Euro 6-os flotta;
  • minden úthoz előre elkészített és folyamatosan frissített navigáció, a munkavégzés minden fázisára kiterjedő tájékoztatás és folyamatos segítség, táblagéppel támogatott személyi titkári funkciók segítik a sofőröket;
  • saját fejlesztésű, azaz a cégünkre szabott szoftverek (feladatkezelő, kontrolling, belső kommunikáció…);
  • pihenő-lakó fél-pótkocsik a kikapcsolódáshoz, Bécsben, Párizsban, Frankfurtban pedig a saját telephelyek komfortja és kint szolgálatot teljesítő garázsmesterek várják a pilótákat;
  • az internet és a jó társaság mellett biztosítunk céges bringákat is ezeken az előretolt helyőrségeken a kiruccanásra, vagy akár lakóbuszt, a kényelmes városnézésre.

A munkatársaink munkáját és pihenését számos formában támogatjuk, de ezek közül mindenképpen kiemelkedőek a sportolási lehetőségek is: út-társainknak lehetőséget adunk, hogy a cég által biztosított kerékpárokon jöjjenek a Bükkbe, Pilisbe, Bakonyba, és a mozgás mellett jó levegőt szívjanak, kikapcsolódhassanak, távol kerüljenek a mindennapoktól. Persze nem mindenkinek jön be a drótszamár: számos program várja a motorsport szerelmeseit a Kakucsringen, vagy akár a levegőben is.

Látogatók

Oldalainkat 140 vendég és 0 tag böngészi