• Air Cargo RFS
  • Garantált Biztonság
  • Precíz, minőségi szolgáltatás.
  • Nemzetközi Fuvarozás

Bérvontatás kiváló feltételekkel

Bérvontatás kiváló feltételekkel! A közelmúltban nemzetközi tendereken elnyert új fuvarfeladatai teljesítéséhez bővíti alvállalkozói csapatát a Prevost Hungária Kft.

Bővebben: Bérvontatás kiváló feltételekkel

FIFA World Cup FINAL

Kedves Kollégák!

Sértz Tibi ötletét vezetőségünk azonnal felkarolta, így július 15-én, vasárnap egy VB döntő-nézős-piknikezős-beszélgetős összejövetelt tartunk Vecsésen, az irodában (ha az időjárás engedi, szabadtéren) 14 órától.

Bővebben: FIFA World Cup FINAL

Új Kerékpárok érkeztek

Várunk minden kedves kollégát az új bringákkal ismerkedni, akár egy rövidebb távra benevezni, vagy egy jót tekerni a környéken majd csobbanni egyet az Aquasziget fürdőben.

Bővebben: Új Kerékpárok érkeztek

Vállalati Gondoskodási Program

A német és francia munkavállalás előnyeinek - hátrányainak a feltérképezésével egyidőben elkezdtük körüljárni az itthoni lehetőségeket is egy vállalhatóbb jövő érdekében.

Bővebben: Vállalati Gondoskodási Program

Renault T-Range Verseny

Múlt hét szombaton lezajlott a Renault Trucks zártkörű versenye, amelyen 12 gépkocsivezető mérhette össze a tudását.

Bővebben: Renault T-Range Verseny

XXV. Nemzetközi Kamionos Country Találkozó

Idén mi is részt veszünk a 25. Nemzetközi Kamionos Country találkozón és várjuk szeretettel (meg persze némi üdítővel, kávéval és aprósüteménnyel) a főhadiszállásul kitelepített lakófélpótba kollégáinkat, barátainkat, főleg gépkocsivezetőinket, illetve azokat is, akik még nem gépkocsivezetőink…

Bővebben: XXV. Nemzetközi Kamionos Country Találkozó

Párizsi kirándulás

Amikor gépkocsivezetőink éppen nem egy 500 lóerős szerelvénnyel dübörögnek keresztül -kasul Európa útjain, olykor szívesen járják végig a helyi érdekességeket egy-egy hosszabb pihenő alkalmával.

Bővebben: Párizsi kirándulás

Látogatók

Oldalainkat 97 vendég és 0 tag böngészi