• Air Cargo RFS
  • Garantált Biztonság
  • Precíz, minőségi szolgáltatás.
  • Nemzetközi Fuvarozás

Air Cargo RFS

A Prévost a nyolcvanas évek óta a legjelentősebb közúti légiáru-fuvarozó Európában, a magyar szervezete is hamar az Air Cargo üzletág kelet-európai specialistájává vált.

A repülőtérről repülőtérre szállítandó áru speciális Air Cargo palettákon utazik az erre a célra kialakított félpótkocsikban. A fel-és lerakás gyakorlatilag gombnyomásra történik, a paletták – akárcsak később a repülőgépbe – görgősoron gurulnak ki és be. Mivel az áru a felrakás pillanatától már légiárunak számít, az úgynevezett biztonságos fuvarozási lánc megszakítása nélkül kell eljutnia rendeltetési helyére, ami számos biztonsági és egyéb előírás szigorú betartását követeli meg.

A repülőjáratokhoz rendelt utak menetrendje szinte percre pontosan megtervezett. Késés, csúszás itt nem megengedett, bármilyen előre nem látható esemény, torlódás, műszaki hiba vagy más probléma esetén azonnal megoldást kell találni az áru időre történő célba juttatására. A légiáru-szállítás nem ismer hétvégét, ünnepnapot, korlátozást, ez a munka 24 órás folyamatos üzemet és az irányítók állandó készenlétét igényli.

Renault és DAF vontatókból, valamint főként dobozos, kisebb részben hűtős és ponyvás félpótkocsikból álló flottánkkal hetente átlagosan 150 fuvart teljesítünk patinás európai légitársaságok megbízásából. A nagy „hub”-okból, például Párizsból, illetve Frankfurtból induló járatok jelenleg Amsterdam, Brüsszel, Graz, Linz, Klagenfurt, Bécs, Budapest, Prága, Varsó, Krakkó, Wroclaw, Katowice, Poznan és Bukarest reptereire közlekednek.

 

 

 

Látogatók

Oldalainkat 72 vendég és 0 tag böngészi