• Air Cargo RFS
  • Securizare garantata
  • Calificari
  • Transport international

Nagy távolság rekordidővel

Tevékenységünk fontos része az export-import részrakatok szállításának optimális megoldása garantált határidővel.

Ügyfeleink minél jobb kiszolgálása érdekében kifejlesztettünk egy ún. „Road Orient Express” szolgáltatást a Párizs-Bécs-Pozsony-Budapest-Bukarest tengelyen, amellyel sikerült rekordidejű áruforgalmat biztosítanunk. Ennek titka a mega félpótok váltott vontatókkal történő üzemeltetése, illetve a cserefelépítményes rendszerre épülő szolgáltatás. Akár a postakocsik idején, itt is „váltott lovakkal” dolgozunk: a Párizs környékén begyűjtött áruk esténként indulnak el kelet felé, Saarbrückenben, Nürnbergben és Linzben vontatót cserélünk (átakasztunk), így az áru folyamatosan halad, a gépkocsivezetők egymást váltják, nem befolyásolja a kötelező napi és heti pihenő a tranzitidőt.

Úgy szállítunk, mint egy valódi expresszvonat: nincs szükség átrakodásra, így raktárra, személyzetre sem, nem merül fel pluszköltség, kizárt a rakománykezelés során gyakran előforduló árusérülés, a szállítás teljes folyamata biztonságosan és szinte megállás nélkül zajlik.

A részrakományok kiszolgáltatása Párizs, Frankfurt, München, Bécs, Pozsony és Budapest környékén indítástól számított 24, Budapesttől keletre és Erdélyben 48 órán belül, a Kárpátokon túl 72 órán belül garantált.

 

 

 

Látogatók

Avem 69 vizitatori și nici un membru online